Megosztás:

A “Marry Me / Vegyél el” amerikai romantikus vígjátékot játszák ma este a Faluházban 21 órától – olvashatjuk a Juhász Ferenc Művelődési Központ honlapján.

A kellemes kikapcsolódáshoz a szúnyogírtót és fázósabbaknak a plédeket sem érdemes otthon hagyni. Pattogatott kukoricát és innivalót a helyszínen is be lehet szerezni.

Főszerepben: Jennifer Lopez és Owen Wilson

Kat Valdez a világ legszexibb és legbefolyásosabb celeb-párjának a fele, a társa a menő új szupersztár, Bastian. Miközben Kat és Bastian kikerülhetetlen slágere, a „Marry Me” a slágerlisták csúcsára tör, az előadók a rajongók előtt készülnek egybekelni egy olyan szertartáson, melyet számos platformon élőben sztrímelnek majd.

Erre a koncertre rángatja el a lánya és a legjobb barátnője az elvált gimnáziumi matektanárt, Charlie Gilbertet. Amikor Kat pár pillanattal a szertartás előtt megtudja, hogy Bastian megcsalta az asszisztensével, az élete balra fordul, összeomlik a színpadon, kétkedni kezd a szerelemben, az igazságban és a hűségben.

Ahogy habkönnyű világának szappanbuborékja szétpattan, tekintete találkozik egy idegenével – egy arccal a tömegben. Az ihletett őrület egy pillanatában Kat úgy dönt, hogy összeházasodik Charlie-val. És ami impulzív reakcióként indul, lassanként váratlan szerelemmé fejlődik.

Jegyár a  szokásos módon a helyszínen fizetendő!


Forrás:
JFMK honlapja, JFMK honlapja, Szerkesztette: NM

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com

Hide picture