Megosztás:

Elképesztő programkavalkáddal készül kicsiknek és nagyoknak egyaránt az első Állatkerti Fesztiválra a Fővárosi Állat- és Növénykert augusztus 4. és 8. között.

A többnapos fesztivál a Fővárosi Állat- és Növénykert születésnapjához kapcsolódik, mely az Állatkertek Napja Magyarországon.

Napközben családi programok, így papírmerítés, fotószínház, kvízjáték kézműves foglalkozások várják a látogatókat. Vezetett sétákon ismerkedhetünk a kert történelmével, műemléképületeinek érintésével. Partnereink standjai színesítik a programokat. Délutánonként az állatkert küldetését erősítő rövid ismeretterjesztő előadásokat hallgathatunk a Varázshegybe – áll az állatkert honlapján.

A fesztivál napjain gyermekkoncerteken is részt vehetünk, fellép többek között a Veronaki és a Kiskalász zenekar. Esténként élő nagykoncertekkel várják családokat a Főkapu téren, színes zenei palettával készülnek. Színpadra lép többek között a Lilium zenekar, Paulina és az Ivan & The Parazol.

 

A számtalan program között mindenki találhat kedvére való, az egészen piciktől a nagyszülőkig bárki rálelhet az őt érdeklő előadásra, koncertre, játékos programra.

A részletes program ITT olvasható.

Nyitvatartás 9:00-22:00 óra között lesz, a pénztárak viszont 20:00 órakor zárnak.


Forrás:

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com

Hide picture