Hetente jelentkező sportrovatunkban az elmúlt hét városunkat érintő sporteseményeiről és -eredményeiről olvashatnak. Foci, atlétika, röplabda, frizbi…csak néhány a rengeteg sportág közül, amit választhatunk, aminek szurkolhatunk, ha éppenséggel Biatorbágyon vagy környékén élünk. Lássuk, a múlt héten kikért szorítottunk!

VIADUKT SE

Labdarúgás

Megyei bajnokcsapattal találkozott a Vidok

Az előző hétvégén a Fejér megyei II. osztály Északi csoportjának címvédője, a Herceghalom csapata látogatott el hozzánk a Forrás Sportközpontba.

A vendégegyüttes ezúttal ifjúsági játékosokkal kiegészülve várta az összecsapást, amely a hirtelen lezúduló csapadék dacára is látszólag magabiztos, többgólos hazai győzelemmel ért véget.

Viadukt SE – Herceghalom 8:0
2022.07.30. szombat, 10:00 Forrás Sportközpont, gólszerzőink: Hajagos Dávid, Hajagos Márk, Haynes Áron, Lesták Benedek, Mérey Milán, Miskei Milán, Vajda Dániel és Zachán András.

Az új vezetőedző, Soóky Norbert ugyanakkor felhívta a figyelmet, a tartósan dinamikus futballhoz további fejlődésre van szükség a felkészülés során:

Soóky Norbert vezetőedző

„Összességében örülök a lőtt góloknak és annak, hogy nem kaptunk egyet sem, de voltak a mérkőzésnek olyan periódusai, amikor sajnos nem játszottunk jól. Lassan hoztunk döntést, belekényelmesedtünk a meccsbe. Még két hét van hátra a felkészülésből, bízom benne, hogy a bajnoki rajtra mindenki meggyógyul, felépül és egyre tudatosabb lesz majd a játékunk” – összegezte.

Folytatás augusztus 6-án, szombaton 10 órától: ugyancsak hazai pályán a II. Kerület UFC együttesével mérkőzik meg a csapat.

 

 

 

Röplabda

A Viadukt SE röplapba csapatának háza táján izgalmas dolgok történtek az elmúlt héten.

A fiúk- lányok a nagy melegben terem helyett homokra váltottak: az Etyek SE jóvoltából strandröplabdában is jeleskedhettek a tábor alatt, a következő turnus éppen ma strandröpizik Etyeken.

 

Tegnap, augusztus 3-án este nagy megtiszteltetés érte a röplabda táborban tartózkodó táborozókat, ugyanis meghívást kaptak a Magyarország – Spanyolország Eb-selejtező mérkőzésre, ahol kiválóan érezték magukat – olvashatjuk az egyesület Facebook oldalán.

HAJRÁ VIDOK!

Biai Görkori

A héten nagyon aktívak voltak korisaink, hétfőn Etyek felé BUBA lejtőzésre invitálták a gyakorlottabbakat, szerdán a már szokásosnak mondható hajnali Biatorbágy-Törökbálint gurulás következett. Ma pedig mindenkit nagy szeretettel várnak a szokásos oktatásra és gurulásra a Kresz parkban 18 órától. Kerekekre fel!

Kerékpár

Új biai csoportot üdvözülhetünk a sport terén! A Biciklizzünk együtt! nevű közösséget azért alapították, hogy a környékbeli kerekezések soha többé ne legyenek magányosak, hacsak nem éppen az a cél. Aki biciklipajtásra vágyik, vagy szívesen ismerkedne aktív kikapcsolódás közben, keresse bátran a csoportot!

Bármilyen, sportágakkal kapcsolatos észrevétele, ajánlása, biatorbágyi sporteseményekhez kötődő információja van, kérjük, ossza meg velünk, hogy népszerűsíthessük a helyi sportéletet! Mert sportolni – jó!

 

 


Forrás:
Viadukt SE, Biai Görkori, szerkesztette: BNS

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture