Az utinform.hu több balesetről és torlódásról is beszámolt az elmúlt órákban. A pénteki csúcs megindult Győr és a Balaton irányába is, Páty határában pedig frontális ütközés miatt teljes az útzár, a buszok sem közlekednek. 

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon Herceghalom térségében a 23-as kilométernél korábban három személygépkocsi ütközött össze. A  sérült járművek már a leállósávon vesztegelnek, de a torlódás továbbra is jelentős.

Az M7-es autópályán a péntek délutáni nagyon erős forgalom miatt a Balaton felé vezető oldalon Törökbálint és Martonvásár között szinte egybefüggő a kocsisor.
Nehezíti a helyzetet, hogy a martonvásári felhajtónál korábban két autó ütközött össze. A 30-as km-nél a járművek már a leállósávon vesztegelnek, a főpályán már nincs korlátozás.

Javasolt kerülőút lehet Martonvásárig a 7-es főút vagy az M6-os autópálya érintett szakasza, de a 7-es főúton Érd és Martonvásár között ugyancsak araszoló kocsisorban lehet haladni.

Biatorbágy és Páty között a Pátyi Pincehegy magasságában baleset történt a két települést összekötő 81106-os úton. Mindkét irányban korlátozzák a forgalmat.

Biatorbágy irányából egy fiatalember elvesztette az irányítást az általa vezetett Volkswagen Golf felett, majd frontálisan összeütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő Volvo személyautóval. A tűzoltók és a rendőrök a helyszínen, a mentőhelikoptert várják. A Volkswagen vezetője súlyosan sérült. Hozzávetőleg 16 óráig tart majd az útzár, a buszok sem tudnak közlekedni. Aki teheti, válasszon másik útvonalat! – olvashatjuk a hirkapszula.hu-un

Vezessenek óvatosan!

 


Forrás:

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture