A Packeta csomagküldő rendszert nagy valószínűséggel már sokan ismerik, akik internetes vásárlásra adják a fejüket, vagy éppen magánszemélyektől vásárolnak.

A Packeta Hungary egy cseh anyavállalatú logisztikai cégcsoport tagja, melyet 2015-ben alapítottak azzal a céllal, hogy megkönnyítsék a webshopoknak a rendelések kézbesítését.

A Packeta mottója a csomagok sorban állás nélküli, gyors és kényelmes átvétele.

 

Ezt az átvevőhelyek sűrű hálózata teszi lehetővé, amelyekből pl. csak Magyarországon közel 1000 található. Nap mint nap nyílnak új csomagpontok, városunkban is nemrég létesült egy újabb átvevőhely.

Eddig csak a Szabadság úti K&H-nál lévő telefontok és -tartozék üzletben vehettük át és adhattuk fel csomagjainkat, most azonban a város másik végében, Bián is megtehetjük ezt. A Nagy utcán régen Biai kisáruház néven futott üzlet neve ma Multipont, Packeta üzelmeinket most már itt is intézhetjük.

Nemcsak üzletekben vehetők át a csomagok, automatába is kérhetjük őket. Erre legközelebb a Premier Outlet-ben van lehetőség. Előnye, hogy nincs nyitvatartási időhöz kötve, a csomagunkat bármikor megszerezhetjük, vagy fel is adhatjuk.

 


Forrás:
Packeta.hu, Kiemelt kép: packeta.hu, szerkesztette: BNS

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture