Ha közösségben szeretnénk ma este megcsodálni a Perseidák meteorhullásait, azaz szeretnénk jó hangulatban, jó borokkal és barátokkal körülvéve hullócsillagot csodálni és netán kívánnánk is valamit, ma a pátyi Hangulat Pince tetején van az a hely, ahol lennünk kell. 

Nevéhez híven hangulatos hullócsillag-vadászatra invitálja vendégeit augusztus 12-én, péntek estére a Pátyi Pincehegyen található Hangulat Pince.

A Facebookon létrehozott eseményben leírásában azt tanácsolják, hogy vigyen magával minden csillagvadász pokrócot és szúnyogriasztót, igény szerint zseblámpát.

A Perseidák hullócsillagait a vendégek a Pincehegy mögötti rétről csodálhatják, ahová közvetlen, rövid ösvény vezet a Hangulat Pincétől.

A pince 18 órától éjfélig biztosít a kellemes estéhez pincehideg minőségi borokat az ország 6 legismertebb borvidékéről. Ezen kívül üdítőkkel, kávéval, forró csokival, zsíros kenyérrel is készülnek a szervezők.

A pincehideg borok kimérve és palackban is megvásárolhatók, a csillaghullás nézéshez elvitelre talpas üvegpoharakat, és üveges szódát is tudnak biztosítani. A pince előtt mécsesekkel világított kiülési lehetőség lesz, a Hangulat Pincében a vendégek számára mosdó is használható.

Már harmadik éve kerül megrendezésre ez a rendhagyó, hangulatos program, idén pontosan a Perseidák maximumának estéjén.

 


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture