A képviselő-testület döntése nyomán – miként az szokás Biatorbágyon – több, a település közösségéért figyelemre és elismerésre méltó munkát végző szakember kapott díjat. 

Biatorbágyért díjat kapott Géczy Árpád, aki feleségével négy gyermeket példaértékűen nevelő, magyar–hittan szakos tanár, a kispesti Reménység Katolikus Általános Iskola és Óvoda igazgatója – írja a KÖRKÉP Magazin augusztusi száma.

A Biai Katolikus Egyházközség jelenleg is nagyon aktív képviselője, a Forrás újság elindítója, szerkesztője, a Szent Anna kórus tagja. Munkássága nem csak a hitéleti vonalon erős, korábban a Civil Tanácsadó Testületnek is tagja volt, és a civilszervezetek életében is sok nyomot hagyott aktív munkássága – írják.

Elég, ha csak a Biatorbágy Kultúrájáért Alapítvány kuratóriumi tagjaként végzett helytörténeti, kulturális, műemlékvédelmi munkásságára emlékezünk. Biatorbágy társadalmi, kulturális életében kiemelkedően eredményes, állhatatos munkát végez évtizedek óta, s ennek révén méltán érdemes a kitüntetésre – teszik hozzá.

A Völgyhíd TV riportját itt láthatják:

 


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture