Szeptember 28-án, jövő hét szerdán áramszünet lesz Bián. A tervezett karbantartási munkálatok miatti leállás egész nap, reggel nyolctól délután négyig tart majd.

8 órától 16 óráig nem üzemelnek majd a vezetékek a Kamilla, a Rezeda, a Tulipán, a Kakukkfű és a Virág utca érintett szakaszain, a Bajcsy-Zsilinszky, a Biai Gáspár, a Hársfa, a Hunyadi, a József Attila és a Viola utca részeiben, valamit a Kandó Kálmán köz érintett ingatlanjaiban. Szintén áramkimaradás lesz a Bocskai, a Deák Ferenc, a Gábor Áron, a Geréby Imre, a József Attila, a Levente, a Széchényi és a Május 1. utca egyes részein, valamint a Szabadság úton is. A Nagy utcán, a Gárdonyi és a Petőfi közben szintén várható leállás.

 

Az áramkimaradás összesen 4 transzformátort és 690 ügyfelet érint. Bővebb tájékoztatásért és pontos infókért keressék fel az E.on oldalát ITT.

 

Fontos információ, hogy a karbantartás nem érinti a fent felsorolt utcák egészét, érdemes megnéznünk a linken, a mi fogyasztási helyünket érinti-e az áramszünet.


Forrás:

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture