A Belügyminisztérium az önkormányzatokon keresztül szeretné felmérni, milyen és mennyi igény lenne kőszénre a magyar háztartások körében. A barnakőszén-igényt az önkormányzatnál lehet leadni szeptember 28-ig.

Az igények felmérése egyelőre még csak a kormányzati döntés megalapozását szolgálja, tehát a háztartásonként esetlegesen leadott igénylések települési szinten összesítésre kerülnek, azok önmagukban még nem keletkeztetnek jogosultságot fűtőanyag-ellátásra – olvasható az önkormányzat oldalán.

Az igényeket a széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező háztartások (név, cím és a 2022/2023. évi fűtési szezonra vonatkozó barnaszén szükséglet mennyiségének mázsában történő megadásával, valamint a személyes adatok kezeléséhez való hozzájárulással) jelezhetik a mellékelt nyomtatványon, vagy a fenti adattartalommal 2022. szeptember 28-án 16.00 óráig személyesen a Biatorbágyi Polgármesteri Hivatalban (2051 Biatorbágy, Baross Gábor u. 2/A.) vagy az igazgatas@biatorbagy.hu e-mail címen. Együttműködésüket ezúton is köszönjük – írja dr. Szabó Ferenc, jegyző.

A lakossági tájékoztatást, az igénylőlapot és az adatkezelési tájékoztatót ITT tudják megtekinteni és letölteni.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture