Mától birtokba vehette a nagyközönség az Iharosban és környékén kiépített új kerékpáros pályát. Az autómentes közlekedés napjához kapcsolódva játékot hirdetett az önkormányzat a bringaringet használóknak.

Kiváló program lehet egyénileg, esetleg családostul az új kerékpáros pálya felfedezése, felsősöknek pedig remek őszdélutáni, biztonságos tombolda a bringaring verseny!

Tekerd körbe ➡️ Állj meg és csekkold a turisztikai látványosságokat ➡️ Töltsd ki az online kvízlapot ➡️ Nyerd meg a fődíjat, az 1 db TREKKING KERÉKPÁRt és az értékes ajándékutalványokat – olvashatjuk az esemény plakátján.

2022. szeptember 22-én, az európai autómentes napon megnyílik a lehetőség Biatorbágy első erdei kerékpárpályáján, a BiaBringaRingen való tekerésre – olvashatjuk az esemény szövegében.

Ezen alkalomból az önkormányzat versenyt hirdet családok, fiatalok (kiemelten a 12-14 éves korosztály), sportolók számára.

Az esemény 2022.09.22.-10.23. között zajlik. Bárki, bármikor kipróbálhatja a pályát és értékes ajándékokat nyerhet.

Az online kvízlap az esemény leírásában, ITT található.

 

Kíváncsi a megnyitóünnepségre, de lemaradt róla? A Völgyhíd TV a helyszínen járt, a riportot ma délután láthatják többek között a weboldalunkon, Facebook oldalunkon és a Völgyhíd TV Youtube csatornáján.

 


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture