Szeptember utolsó vasárnapján, azaz most vasárnap 9-től 15 óráig városunkban ismét a kincsek és csecsbecsék adás-vételéé lesz a főszerep. Habár az esemény az árucsere köré szerveződik, ugyanakkor hatalmas közösségi megmozdulást is takar.

Idén már több, mint 160 helyszínen várnak bennünket a szervezők.

Újra lesz Garázsvásár útlevél játék, azaz amelyik helyszínen min. 500 Ft-ért vásárolunk, kapunk egy helyi pecsétet a Garázsvásár Fesztivál útlevelünkbe, ha 6 db-ot összegyűjtünk, akkor az információs pultnál leadhatjuk.

Nyereményjátékra és sorsolásra is sor kerül a garázsvásár utáni héten a fantasztikus nyereménycsokorból. Több, mint 350.000 Ft összértékben lesznek nyeremények/ajándékok, köszönhető ez a helyi vállalkozásoknak.

A Garázsvásár fesztivál központjában (Biatorbágy, Herbrechtingen tér) lesz információs pult és mellette parázson sült, ezer ízben kapható kürtőskalács, valamint frissen sütött lángos, hotdog, no meg kávé, üdítő is! Szóval idén nem lesz gondod az ebéd miatt! – írják a szervezők.

Tervezd meg előre, hova szeretnél elmenni, ehhez hozunk egy kis segítséget lentebb, ahol egy kattintással megtalálod a helyszínek címlistáját és az árusított termékek kategóriáit. A táblázatot tanulmányozhatod online, szűrheted, letöltheted és ha nagyon szükséges – teszik hozzá.

Minden információ megtalálható az esemény honlapján: garazsvasarfesztival.hu.

Ami biztos, hogy élmény lesz eladóként, vásárlóként, vagy csak nézelődőként is részt venni, hisz nem mindennapi látvány, amikor ennyi család gyűlik össze Biatorbágy utcáin!

Kedvcsinálóként a Völgyhíd TV tavalyi magazinját itt megtekinthetik:


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture