Pénteken kezdődik az Európai Sporthét, melynek keretében a biatorbágyi görkorisok délutánra egy görkorcsolyás túrát szerveznek a BUBA Törökbálint és Biatorbágy közötti szakaszára.

A résztvevőket 16:30-ra várják a Kresz parkba, innen indulnak együtt és a közel 12 km-es kör után ide térnek majd vissza. Az esemény 18:00-ig tart.

 

BUBA görkorcsolya-oktatás, gyakorlás és játék. Városi gurulás, sport és jókedv. Csatlakozz a csapathoz, guruld végig a távot Biatorbágy és Törökbálint között! – hívogatják az érdeklődőket az esemény közösségi oldalán.

A tavalyi Európai Sporthét történéseit a Völgyhíd TV is megörökítette:

 
 

Ma kezdődik az Európai Sporthét

A Magyar Szabadidősport Szövetség (MASPORT) felhívására idén is több száz programhoz lehet majd csatlakozni a péntektől szeptember 30-ig tartó Európai Sporthét keretében.

Magyarországon a szervezők közel 500 ingyenes programmal igyekeznek bizonyítani, hogy a “mozgás az egyik legjobb örömforrás”. A MASPORT felhívására megmozdulnak a hazai fitneszklubok, sportegyesületek, munkahelyek, iskolák, egyetemek, gyógyfürdők, és helyi közösségek is izgalmas programokkal készülnek.

“Számunkra a sporthét a mozgás ünnepe, és extra motivációt jelent, hogy velünk együtt egész Európa megmozdul” – nyilatkozta Czene Attila, a MASPORT elnöke. – “Partnereinknek és sportszervező kollégáinknak köszönhetően idén is minden megyében lesznek #BeActive események, így mindenkinek lesz lehetősége a lakóhelye közelében sportolni.”

Az Európai Sporthét keretében az éjszakai sportolás is fókuszba kerül: szombaton #BeActive Night események lesznek többek között Székesfehérváron, Szolnokon, Zalaegerszegen és Kecskeméten is, a moveplay.hu mozgásplatformon pedig online edzésekhez is lehet csatlakozni.

A programokról az europaisporthet.hu oldalon lehet tájékozódni.

 


Forrás:
BiaKori Facebook oldal, MTI, Kiemelt kép: Biakori Facebook oldala, Szerkesztő: VKA

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture