Új gépsort adott át a gyártásnak ma délután a 30 éve Biatorbágyon működő Lindab Kft. Az gépavatón többek között beszédet mondott Tarjáni István, városunk polgármestere is.

Biatorbágy egy olyan hely, ahová szeretnek vállalkozások érkezni – hangzott el a polgármester ma délután, a Lindab Kft. gépátadójának ünnepségén tartott beszédében.

A Lindab Magyarország Kft. 1990-ben alakult, 30 éve rendelkezik biatorbágyi székhellyel. A svéd cég 2019-ben ünnepelte fennállásának 60. évfordulóját. Az elmúlt harminc évben számos munkahelyet biztosítanak a környéken élőknek.

A cég acélszerkezetek, lemezek, ereszcsatorna-rendszerek gyártásával és értékesítésével, valamint légtechnikai megoldásokkal foglalkozik. Biatorbágyiként mindenkinek van legalább egy ismerőse, aki a Lindabnál dolgozik: közeli elhelyezkedése és juttatásai vonzó munkahellyé teszik a Zsámbéki-medencében is.

A ma 13 órai kezdettel induló gépavató gálán 3 új gépsort adtak át, minden saját finanszírozású fejlesztés volt. Az átadó ünnepségen beszédet mondott Tarjáni István és jelen volt dr. Cserniczky Tamás, Biatorbágy alpolgármestere is. A gálán a gépavatás és a beszédek mellett fellépett Radics Gigi énekesnő is.

A helyszínen forgott a Völgyhíd TV kamerája, a riport megtekinthető lesz a Völgyhíd TV weboldalán, Facebook oldalunkon és a TV Youtube csatornáján is.


Forrás:
lindab.hu, szerkesztette: BNS

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture