Az Idősek napja 2022 rendezvény keretében, október 5-én 15:00-17:00 között a helyi időskorúak vehetik birtokba a Juhász Ferenc Művelődési Központot, hogy együtt tölthessenek egy pár felhőtlen órát.

A jó hangulatról Szabó Noémi és Kovács Szilárd előadóművészek gondoskodnak, a harapnivalóról pedig a szervezők.

Szabó Noémi és Kovács Szilárd fiatal koruk ellenére a magyar operettjátszás meghatározó képviselői. A közönség láthatja őket különböző operett- és gálaműsorokban, a Budapesti Operett-színház, a Madách Színház és számos más társulat produkcióiban, többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy, a Bál a Savoyban vagy a Sybill című operettekben.

Pörgős, táncos műsorukban felcsendülnek olyan méltán híres, fülbemászó dallamok, mint például “Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád”, “Szép város Kolozsvár”, “Hajmási Péter”, “Te rongyos élet”, “Délibábos Hortobágyon” vagy a “Ringó vállú csengeri violám”.

Szép muzsikával, kis harapnivalóval és sok-sok szeretettel várjuk a biatorbágyi időseket! – írják a szervezők a JFMK honlapján.

Ha szeretnénk már most ráhangolódni a vidámságra, akkor visszanézhetjük a művész páros két évvel ezelőtti műsorát, amit a Völgyhíd TV örökített meg:

 


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture