','

' ); } ?>

A Biai Gáspár Református Általános Iskola és Szőlőszem Óvoda, a Biatorbágyi Általános Iskola és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és a Czuczor Gergely Katolikus Általános Iskola már biztosan ott lesz a Kárpát-medencei döntő írásbeli fordulóján november 18-án.

Általános iskoláink büszkék lehetnek sokszínűségükre, eredményeikre, tanáraikra és tanulóikra egyaránt. A minden évben megrendezett országos Bolyai Matematika Csapatversenyt a 3-8. évfolyamon hirdették meg idén is. A versenyen nemcsak a matematikai ismereteiket mérhetik össze a tanulók, hanem arra is fény derül, ki és milyen hatékonyan tud csoportmunkában dolgozni. Sok csapat nevezett Biatorbágyról, lássuk, kik jutottak a legjobbak közé Pest megye délnyugati csoportjában!

Biai Gáspár Református Általános Iskola és Szőlőszem Óvoda

A refi 3. osztályos csapata a Bolyai Matematika Versenyen 1. helyezést ért el. A csapat tagjai: Garai Fülöp, Garai Jakab, Lőrincz-Hadnagy Dávid, Sipos Máté.
Felkészítő tanáruk: Kontra Imre

7. osztályos csapatuk is remekelt, ők 2. helyezettként jutottak tovább. A csapat tagjai: Farkas Boglárka, Tokai Andrea és Vándor Gergő. Felkészítő tanáruk: Márkusné Szanyi Rita

Czuczor Gergely Katolikus Általános Iskola

Az iskola több csapata is nagyon szép eredményt ért el. Három felsős osztályból ( 5.o, 6.o.,8.o.) egy-egy csapat az első tíz helyezett közé került. Az 5., és a 8. osztályosok csapatai végül a 8.és 9.helyen végeztek.

A 6.osztályosok egyik csapata első lett. A csapat tagjai: Somogyi Bendegúz, Polgár Dávid, Szíjártó Hunor és Bánky Tamás.

Gratulálunk a két felkészítő tanárnak is, akik idén a tanároknak szervezett versenyen is elindultak – Szauer Csilla és Lendvayné Hromoda Ildikó.

Biatorbágyi Általános Iskola és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

1. és 3. helyezést értek el a nyolcadikos csapatok és továbbjutottak az országos döntőbe. Első helyezettek: Nagy Ildikó, Márkus Szabolcs, Paulik Domonkos és Szöllősi Márton.

Harmadik helyezettek: Leveles-Barta Botond, Leveles-Barta Csongor, Szabó András és Szabó Márton. Felkészítő tanáruk Bunth Erzsébet tanárnő.

Sok sikert a csapatoknak a döntőben is!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture