Idén is nagy szeretettel várja a kézműveskedni, ünnepre hangolódni vágyókat a Juhász Ferenc Művelődési Központ. 

Lesz minden: koszorú, díszek, sütemény – ami az ünnepi hangulathoz kell.

Szeretettel várnak mindenkit 2022. november 26-án, szombaton délelőtt 8:30-tól 11:30-ig egy kis karácsonyi hangolódásra, készülődésre.
Az aulában 4 asztalnál várják az alkotni vágyókat, valamint a kis előadóteremben lehetőség lesz koszorúkészítésre is. Az újrahasznosítás jegyében, aki tudja, az vigye magával a tavalyi koszorúalapot – sajnos gyertyát a jelenlegi elszabadult árak miatt nem tudnak biztosítani senkinek.

Szívesen fogadnak örökzöld ágakat, valamint, ha van valakinek sok toboza, amit fellehet használni a koszorúkhoz, megköszönik, ha jelzi az illetékes felé.

A sütemény és a teasarok rajtunk is múlik: szívesen fogadnak egy-egy tálca sütit a rendezvényre.

A program lebonyolításához önkénteseket várunk, asztalonkét két-két emberre lenne szükség. Diákoknak a Faluház leigazolja a munkát.
Várom az önkéntesek jelentkezését telefonon vagy email-en! – olvashatjuk a Biatorbágyi Benedek Elek Óvoda információs oldalán megjelent posztban.

Önkéntességgel és kérdésekkel kapcsolatban Oszterné Nagy Zsuzsannát kereshetjük az oszterzsu@gmail.com e-mail címen, vagy a +36/20-365-4429-es telefonszámon.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture