Hetente jelentkező sportrovatunkban az elmúlt hét városunkat érintő sporteseményeiről és -eredményeiről olvashatnak. Foci, atlétika, röplabda, frizbi…csak néhány a rengeteg sportág közül, amit választhatunk, aminek szurkolhatunk, ha éppenséggel Biatorbágyon vagy környékén élünk. Lássuk, a múlt héten kikért szorítottunk!

VIADUKT SE

Labdarúgás

Eredmények az előző játékhétről

UFC Gyömrő – Viadukt SE 3:2 (0:2)
Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 13. forduló
2022.11.12. szombat, 13:00 UFC Gyömrő Sporttelep, gólszerzőink: Orbán Márk és Vajda Dániel.

„Az első félidőben rendezetten, nyugodtan játszottunk, nem kapkodtunk labdabirtoklásnál és sikerült két rögzített szituációból gólt szereznünk. Sajnos az első és a második félidőben is rendre maradtak ki ziccereink, amik megbosszulták magukat. Nagyon kevés helyzetünket tudjuk gólra váltani, illetve nyomás alatt nehezen tudunk futballozni. Ezeken mindenképpen változtatnunk kell, mert ez már a második olyan mérkőzésünk volt, ahol 3 vagy 4 gólos vezetés helyett kikapunk. Nagyon bosszantó.” – foglalta össze Soóky Norbert vezetőedző.

Hangos SE – Viadukt SE 0:0 (0:0)
Budapesti III. osztályú öregfiúk-bajnokság 2. csoport
2022.11.07. hétfő, 20:00 Fővárosi Vízművek Sporttelep

Dorogi FC – Viadukt SE 0:1 (0:0)
U-19 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.11.12. szombat, 14:00 Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum, gólszerzőnk: Szabó Benjámin.

Viadukt SE – Diósdi TC 2:1 (1:0)
U-15 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.11.12. szombat, 10:00 Forrás Sportközpont

Viadukt SE – REAC 5:2
U-13 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.11.13. vasárnap, 17:00 Forrás Sportközpont, gólszerzőink: Csillag Dominik (2), Varga Bence (2) és Pancza Zalán.

Viadukt SE – REAC 0:1
U-12 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.11.13. vasárnap, 15:00 Forrás Sportközpont

U-11 Régiós Bozsik torna VII. forduló
Viadukt SE – Érdi VSE 1:1
Viadukt SE – Dorogi FC 0:8
Viadukt SE – Dunakanyar SE 1:4
Viadukt SE – REAC 1:5
2022.11.13. vasárnap, 9:00 Érdi Sporttelep

U-11 Kölyökliga mérkőzés
Viadukt SE – Mercedes KLC 2:3
UTE – Viadukt SE 4:5
2022.11.13. vasárnap, Bánka Kristóf Sportközpont

U-10 Kölyökliga mérkőzés
Viadukt SE – Újpest FC 3:6
Gödi SE – Viadukt SE 6:3
2022.11.13. vasárnap, Bánka Kristóf Sportközpont

IV. őszi Bozsik Fesztivál
2022. november 13. vasárnap, Forrás Sportközpont

„Gyönyörű, napsütéses időben, a Forrás utcai pálya adott otthont az idei utolsó, őszi U7-es Bozsik Fesztiválnak. Nyolc egyesületből összesen 54 gyerek vett részt a rendezvényen. 9 pályán folytak az egyenként 11 perces mérkőzések. Egyesületünk 3 csapattal vágott neki a tornának. Csapatunk mind a kilenc játékosa nagyon lelkesen és kezdeményezően focizott, egyre-másra születtek a szebbnél szebb megoldások után a gólok. Nagyon meg voltam elégedve a mutatott játékukkal. Az edzéseken gyakoroltak sorra visszaköszöntek a játék során. A Fesztivál végén pedig minden gyermek megkapta a jól megérdemelt müzli szeletét, illetve az edzők javaslatára minden csapatból egy-egy kis labdarúgó kapott oklevelet is.” összegezte az Abroncsos Gábor–Marozs László edzőpáros.

Tabellavezető az Öregfiúk

Az egyesület öregfiúk csapata megnyerte a Budapesti III. osztályú öregfiúk bajnokság 2. csoportját az őszi szezonban. Az utolsó körben a Palota SE ellen rúgott kilenc gólos győzelem tette fel az i-re a pontot.

 

Gratulálunk!

Röplabda

Idegenben folytatódott az NB II-es bajnokság
Felnőtt csapatunk a hétvégén a Tatabánya otthonában lépett pályára – olvashatjuk az egyesület közösségi oldalán.

„Az első szettben még keresték a helyüket a lányok, a harmadik szettre viszont már egészen összeszokott csapatként dolgoztak, és sokkal több pontot tudtak szerezni. Ismét a nyitások fogadásán múlott sokszor a pontszerzés, vagy nem értük el, vagy nem jól nyúltunk bele. Többnyire nem voltak elég erőteljesek a támadásaink, így azokat könnyen játszhatta meg az ellenfél. Mindezek ellenére láthattunk bravúros labdameneteket, és a lányok is kitettek magukért.” – mesélte Kézér Dávid vezetőedző.

Folytatódtak az utánpótlás röplabda bajnokságok

U20-as lányaink november 13-án a BVSC csarnokában léptek pályára.

„Az első mérkőzésen a házigazda BVSC-től 3:1-es vereséget szenvedtünk, de végig szoros szetteket játszottunk. A második mérkőzésen magabiztosan, 3:1-re nyertünk a Szeged csapata ellen. A lányok nagyon nagy odaadással játszottak és jól szerepeltek, a hálónál kiváló megoldások születtek. Amin javítanunk kell az a nyitásfogadás, a labda nélküli mozgás és a még pontosabb potya labda bejátszás. Ezúton is gratulálok a csapatnak!” – közölte Róka Péter utánpótlásedző.

Jégkorcsolya

Az egyik leghangulatosabb téli mozgásforma idén is elérhető lesz városunkban. A Fő téren már építik a jégpályát és a kiszolgáló blokkokat, november végétől lehet siklani a jégen.

A részletekről a Völgyhíd TV tudósított:

Túra

Heti környékbeli túrákról ITT olvashatnak, illetve a linkre kattintva a novemberi Normafára szervezett túráról is megtudhatnak részleteket.

 


Bármilyen, sportágakkal kapcsolatos észrevétele, ajánlása, biatorbágyi sporteseményekhez kötődő információja van, kérjük, ossza meg velünk, hogy népszerűsíthessük a helyi sportéletet! Mert sportolni – jó!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture