','

' ); } ?>

Minden hónapban különleges program várja a gyerekeket a Karikó János Könyvtárban. A decemberi Mesedélelőttön a Mikulással találkozhatnak majd az apróságok.

Már lehet regisztrálni a decemberi Mesedélelőttre! A Bábos mesekuckó előadása Major Zitával kicsiknek és óvodásoknak ez alkalommal a Mikulásról és a leveséről fog szólni – olvashatjuk az eseménynél.

A december 2-án 10 órakor kezdődő rendezvény 1-3 éveseknek ajánlott. A bábelőadást mesetorna követi. Zita mókás és tanulságos előadása után a tér átalakul játszótérré, hol erdőben, hol havas dombok között kalandozhatnak képzeletben a legkisebbek.

A kötetlen tornán az aktív és a visszahúzódóbb gyerekek is részt tudnak venni, hiszen sokáig készen áll a terep a kipróbálásra. Közben a gyermekkönyvtárban válogathatnak az apróságok a jobbnál jobb mesekönyvek és lapozgatók között, valamint színezésre is van lehetőség. A program előtt vagy után akár be is iratkozhatunk a könyvtárba, ha eddig még nem tettük volna meg.

Autóval érdemes korábban érkezni, hogy közvetlenül az épület előtt is akadjon parkolóhely.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni lehet személyesen a könyvtárban, telefonon (+23/310-128) vagy e-mailben a konyvtar@biatorbagy.hu e-mail címen.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture