A hulladéknaptárban jelzett időponttól eltérően a díjmentes lomb (zöldhulladék) elszállításának második üteme nem november 19-én, hanem december 3-án, szombaton lesz.

A zöldhulladék gyűjtés során az áttetsző zsákban (110 l űrtartalmú) elhelyezett illetve kötegelt (max. 70 cm hosszú, 50 cm átmérőjű) zöldhulladék kerül elszállításra, mely a Székesfehérvár – Csala Pénzverővölgyi Hulladékkezelőn történő komposztálást követően értékesítésre kerül.

Csak az a zsák vagy köteg kerül elszállításra, melyre fel van ragasztva az adott évre érvényes zöldhulladék matrica. A lakosok a nekik járó darabszámú díjmentes zöldhulladék matricákat postán kapják meg az adott évre vonatkozóan, melyet a gyűjtési időszakban használhatnak fel.

További zöldhulladék elszállítására feljogosító zöldhulladék matrica a Depónia ügyfélszolgálatain, illetve a kijelölt helyeken vásárolható – írják a Depónia Kft. honlapján.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture