Biatorbágy nyugati lakóövezetének 3-as ütemében kérik a változtatási tilalom elrendelését a képviselőcsoport tagjai – jelentette be Nánási-Kézdy Tamás pénteken délután a közösségi oldalán.

Biatorbágy megtelt! A FIDESZ-KDNP képviselőcsoport levélben kérte fel a változtatási tilalommal kapcsolatos rendelet beterjesztésére a polgármestert. A javaslatról a testület a jövő heti ülésén hozhat döntést – írja bejegyzésében az önkormányzati képviselő.

Jelenleg a nyugati lakóövezet úgynevezett 3-as ütemében zajlik a legnagyobb lakóövezeti beépítés, ezen a területen a víz és csatorna közművek építése is rendezetlenül zajlik. A polgármesternek átadott levélben a változtatási tilalom elrendelését kérik a következő településterv hatálybalépéséig – tudhatjuk meg Nánási-Kézdy Tamás nyilatkozatából.

Biatorbágy fejlődését fenntartható pályára kell állítanunk, hogy minden itt élő jól érezze magát! – zárja sorait az önkormányzati képviselő.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture