Elbírálásra kerültek a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatra benyújtott pályázati anyagok. Az összes határidőben beadott pályázat pozitív elbírálást kapott.

Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Egészségügyi Bizottsága 2022.01.24. napján elfogadott bírálati szempontrendszere alapján a Bizottság 218/2022. (XI.21.) számú határozatával meghozta döntését a támogatott pályázók személyéről és a részükre nyújtott támogatások összegéről.

Az ösztöndíjpályázat keretében kizárólag a nyújtott támogatások összesített adatai („A” és „B” típusú támogatottak szerinti bontásban) hozhatók csak nyilvánosságra. Ezzel összhangban a pályázat eredményeivel kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatnak:

Az „A” típusú pályázati kiírásra határidőben (2022.11.03-ig) benyújtott 7 db pályázati anyag felelt meg a pályázati kiírásban foglaltaknak. Ebből valamennyi, tehát 7 fő szociálisan rászorult pályázó részesült támogatásban.

„B” típusú pályázati kiírásra határidőben 1 db pályázati anyag érkezett, mely megfelelt a pályázati kiírásban foglaltaknak, az 1 fő szociálisan rászorult pályázó támogatásban részesült.

A megítélt támogatások összértéke 87.000,- Ft/hó lett, az egy pályázóra jutó támogatás átlagos mértéke mintegy 10.875,- Ft/hó.

A 2023. évi pályázati fordulóban részt vett, támogatást nyert pályázók a támogatások pontos havi összegéről, valamint a pályázat további menetéről az EPER-BURSA rendszeren keresztül értesültek, továbbá lakcímükre postázott írásbeli értesítés került kiküldésre.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture