Megérkeztek a várva-várt részletek, tűzoltóink tegnapi posztjából kiderült: idén is lesz tűzoltó Mikulás!

A Mikulás jól tudja, mennyire sokan érdeklődtetek már, hogy idén is a tűzoltók hozzák-e a Mikulást? – olvashatjuk a Biatorbágy Önkéntes Tűzoltó Egyesület közösségi oldalán.

Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy igen, idén is minket választott a Mikulás, és idén is lesz tűzoltó Mikulás felvonulás! – folytatják.

Ahogy a mai Biatorbágy 1percesből is kiderült, a Mikulás a feldíszített oldtimer tűzoltófecskendővel december 6-án körbejárja Biatorbágy főbb útvonalait. Előre megtervezett útvonal nincs, mert a korábbi évek tapasztalata az, hogy úgyis jön még egy – vagy inkább sok – kérés, hogy merre menjenek még. És bár igyekeznek minden kérésnek megfelelni, a külső területek sajnos minden bizonnyal idén sem férnek bele a szűk időkeretbe, az ott lakóktól azt kérik, ha tehetik, jöjjenek be a városközpontba.

Aki esetleg nem tudja ezt megoldani, vagy éppen az ő háza táján nem halad el ünnepi fényekbe burkolva, hangulatos muzsikával a Tűzoltómikulás, az se búslakodjon; a Völgyhíd TV kamerái megörökítik majd a jeles eseményt. Kövessék Facebook oldalunkat, illetve a TV Youtube csatornáját, ahol nemcsak a Mikulás tűzoltóautós kalandját kísérhetik figyelemmel, hanem a szombati lovashintós körútját is megleshetik. Hiába, az év ezen időszakában rendkívül elfoglalt ember ez a Mikulás!

Tervezett indulás: 2022.12.06. 17.30. Szertár (Szabadság utca 8.)

 

A Facebook oldalunkon adunk majd tájékoztatást, hogy épp merre jár a Mikulás, de a karácsonyi zenéről és a fényekről minden bizonnyal messziről fel lehet majd ismerni bennünket – zárják a tűzoltóink a posztot.

Menjünk ki a házak elé, az utcasarkokra és integessünk idén is a Mikulásnak!


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture