Győzelemmel indította a tavaszi szezont a Viadukt SE felnőtt labdarúgó csapata a bajnokság idei első mérkőzésén.

Január eleje óta Vincze Gábor vezeti a Viadukt SE felnőtt futballcsapatát. Tervei között szerepel, hogy az idei bajnokság végére a városunk együttese újra a legjobb 6-8 csapat között szerepeljen a tabellán.

Az ehhez vezető út február 18-án, szombaton vette kezdetét a Forrás utcai sportpályán, ahol a Bugyi OBO-SE csapatát látta vendégül az együttes. Horváth Ádám 22. percben szerzett góljával az összecsapás 1-0-s hazai győzelemmel végződött, így a bajnokság 16. fordulójában a megérdemelt 3 pont megszerzése után a Viadukt SE jelenleg 21 ponttal a 8. helyen áll.

Vincze Gábor vezetőedző a következőképpen értékelte a meccset:

„Nagyon büszke vagyok a fiúkra, hiszen keményen dolgoztak a felkészülés során, ahogy ezen a mérkőzésen is.

A legfontosabb a 3 pont megszerzése volt és örömteli érzés, hogy bár egy kültéri pályán rendeztük meg a mérkőzést, többen is kíváncsiak voltak a csapatra.

Még kicsit akadozott a játék, idegesek is voltak a fiúk, de ez természetes. Pár mérkőzés kell hozzá, hogy kialakuljon a játék, addig is a legfontosabb a pontszerzés. Hajrá, VIDOK!”

Meccs adatok

Viadukt SE – Bugyi SE 1:0 (1:0) – 2023.02.18. szombat, 14:00 Forrás Sportközpont
Kezdő összeállítás: Lipők B. – Miskei M., Kinyik Á., Orbán M., Pál B. – Stadler B., Fehér-Kaplár Zs., Tóth R. – Fodor D., Horváth Á., Varga-Sebestyén B.
Cserék: Fröhlich M., Mérey M., Hajagos D., Taferner D., Molnár Á., Hajagos M., Lipők A., gólszerző: Horváth Ádám (22.)

A 17. fordulóra február 25-én, szombaton 16:00 órakor a Pénzügyőr SE Kőér utcai sporttelepén kerül sor, ahol a VSK Tököl fogadja csapatunkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture