','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

Péntekenként jelentkező sorozatunkban a Völgyhíd Televízió aktuális heti legnézettebb felvételeit, műsorait mutatjuk be.

Ezen a héten a Csendes csodák versmondó találkozó elragadó győztesei, Horváth Sára és Czepek Hanna szavalatai és a velük készült beszélgetések érdekelték legjobban a nézőket.

A 2022. november 12-i szavalóverseny győztesei nemcsak oklevelet és elismerést nyertek, hanem lehetőséget is. Lehetőséget arra, hogy kamerák előtt minél több embernek előadhassák nyertes produkciójukat. A nézők is nyertek: hangulatos képeket, versélményt, valamint alkalmat arra, hogy jobban megismerjék Biatorbágy ifjú versmondó tehetségeit.

Horváth Sára a Biai Gáspár Református Általános Iskola és Szőlőszem Óvoda második osztályos tanulója, az 1-2. osztályos kategóriában ő lett az egyik első helyezett.

A 3-4. osztályosok között az egyik első helyezett a Czuczor Gergely Katolikus Általános iskola tanulója, Czepek Hanna lett.

Szerkesztő-riporter: Fischer Monika, operatőr-vágó: Kovács Bence

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //