Újabb győzelemmel gazdagodott a Viadukt SE felnőtt labdarúgó csapata a hétvégén.

A Pilisi LK-val hazai pályán csapott össze a biatorbágyi gárda. Játékosaink parádés második félidővel vettek revansot az őszi vereségért, felmarkolva az ezzel járó három pontot.

Vincze Gábor és a csapat csodálatos tavaszt produkálva tovább őrzi hibátlan mérlegét, és ez idáig még a kapott góloktól is sikerült megőrizniük Lipők Benjamin kapuját – írják a Viadukt SE közösségi oldalán.

Viadukt SE – Pilisi LK 3:0 (0:0)
2023.03.04. szombat, 14:30 Forrás Sportközpont
Kezdő összeállítás: Lipők B. – Miskei M., Kinyik Á., Orbán M., Tóth R. – Stadler B., Fehér-Kaplár Zs., Varga-Sebestyén B. – Vajda D., Márki K., Olaj Gy.

Gólszerző: Vajda Dániel (2) és Olaj György.

Vincze Gábor vezetőedző összefoglalója a mérkőzésről:

„Gratulálok a fiúknak, hiszen egy nagyon megterhelő mérkőzésen vagyunk túl, ahol sikerült megszerezni a 3 pontot! Ha osztályoznom kellene a mérkőzést egy 1–10-es skálán, akkor a csapategység 8-as és a küzdés is ezen a szinten mozgott, a játék pedig 6-os lenne, tehát közepes. Mindig az a legfontosabb, hogy hétről hétre előrébb tudjunk lépni valamiben. Ezen a mérkőzésen fegyelemben és fizikálisan is megmutattuk, hogy jó úton járunk és fel tudjuk venni a versenyt egy erős, agresszív játékosokból álló együttessel, mint amilyen a Pilis. Örömteli, hogy sokan kijöttek megnézni a mérkőzést, köszönjük a támogatást és számítunk a jövőben is szurkolóinkra! Hajrá, VIDOK! Hajrá, Viadukt!”

Szerző: BNS

Kép forrása: Viadukt SE Facebook


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture