Városunkban március 15-én, szerdán 18 órakor kezdődik az ünnepélyes megemlékezés az 1848-49-es forradalomra és szabadságharcra. Ez alkalomból koszorúzás és ünnepi műsor várja az emlékezni vágyókat. 

A koszorúzás a Fő téren található Petőfi-szobornál este hatkor veszi kezdetét. A köszöntőt Tarjáni István polgármestertől hallhatjuk majd.

A koszorúzni kívánó szervezetek 2023. március 13-ig jelezhetik részvételi szándékukat Szolnoki Brigittánál, a 06 30 337 4765-ös telefonszámon vagy a szolnoki.brigitta@jfmk.hu e-mail-címen.

18:30-tól az ünnepélyes megemlékezés a Faluházban folytatódik: fellépnek a Biatorbágyi Általános Iskola és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola diákjai Szebeni Angyalka, Fodor Lászlóné és Koós-Katona Judit felkészítésével, továbbá a Biatorbágyi Népdalkör Köllő Attila vezetésével.

A koszorúzás és a megemlékezés teljes egészében megtekinthető lesz a Völgyhíd TV weboldalánFacebook-oldalunkon és a TV Youtube-csatornáján is.

Szerző: BNS

Kép forrása: JFMK


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture