A Völgyhíd Televízió Biatorbágy gyöngyszemei című sorozata nagyszabású projekt: csokorba szedi Biatorbágy épített és természeti értékeit.

Sorozatunkban minden héten megtekinthetnek egy-egy gyöngyszemet. Az egyes értékekről azok a biatorbágyi emberek is mesélnek, akikhez az különösen közel áll.

“Ez az a hely Biatorbágyon, melynek ötletadói a biai Csicsergő Óvoda pedagógusai voltak, megvalósításában azonban valamennyi tagóvoda szülői közössége részt vett. Én magam is sok barátságot kaptam általa. A forgó, gömbölyű Földnek ezen a parányi pontján megcsodálhatjuk a természet örök színjátékát és a tó madarait” – mesél a Madárlesről és a tóról Horváth-Dori Gabriella gépészmérnök, aki az Örökmozgó Alapítvány kuratóriumi elnöke is volt 2001-től 2018-ig.

“A Kölcsey utcai pihenő a természet tanterme: rácsodálkozhatunk a nádbugán megpihenő szitakötőre, a ficánkoló halakra, követhetjük az égi vándorok szárnyalását.”

Idézet a filmből (szerkesztő: Fischer Monika, operatőr-vágó: Pataki-Marlok Barbara)

 

A Biatorbágy gyöngyszemei sorozat életre hívásáról, kulisszatitkairól IDE kattintva olvashat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture