A Biai Gáspár Református Általános Iskola és Szőlőszem Óvoda szeretettel hívja és várja a következő tanév elsőseit! Leendő tanító nénijük bemutatkozó sorait olvashatják.

Szabó Mónika

Tanító-hitoktató végzettséget a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karán szereztem, majd pár évvel később az Eszterházy Károly Egyetemen földrajz–pedagógia szakot végeztem. Sok éven keresztül dolgoztam egy nyolcosztályos gimnáziumban, ahol természetismeretet és hittant tanítottam.

Fontosnak tartom, hogy a gyermekek az iskola világába lépve biztonságos és szeretetteljes légkörben tölthessék mindennapjaikat. Igyekszem mindent megtenni azért, hogy tanulóim szívesen lépjék át az iskola kapuját, és hogy örömmel végezzék feladataikat. Legfontosabb feladatomnak azt tartom, hogy miközben a diákjaim tudásban és ismeretben gyarapodnak, aközben egyre jobban megismerjék a Megváltó Jézus Krisztust, akire bizton építhetik, alapozhatják életüket.

Munkám során számítok a szülők támogató együttműködésére. Hiszem, hogy a gyermekek oktatása és nevelése csak akkor lehet eredményes, ha a szülők és a tanító között kölcsönös bizalmon alapuló jó kapcsolat alakul ki.

Gyerekkorom óta a biai református gyülekezet tagja vagyok, és hosszú évek óta részt veszek az ifjúsági munkában.
Szeretettel várom a leendő elsősöket a Biai Gáspár Református Általános Iskolába.

Kép forrása: biairefi.hu


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture