Nemzeti ünnepünk alkalmából 2023. március 14-én a Magyar Érdemrend középkeresztje polgári tagozat kitüntetésében részesült Prof. Dr. Csath Magdolna Anna Szent-Györgyi Albert-díjas közgazdász, a közgazdaság-tudomány doktora, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem rektori főtanácsadója és Szent II. János Pál Kutatóközpontja Gazdaságfejlesztés- és Kisvállalkozás-kutatási és Továbbképző Intézetének vezetője, a Magyar Közgazdasági Társaság Versenyképességi, Innovációs és Informatikai Szakosztályainak elnökségi tagja a közgazdaság-tudományok területén elért eredményei, a felsőoktatásban és a kutatásban folytatott, a tehetséggondozás, a versenyképesség és a vállalkozások fejlesztése iránt is különösen elhivatott munkája, illetve odaadó szakmai közéleti tevékenysége elismeréseként.

A professzorasszony szűkebb pátriáján belül, Biatorbágyon is aktív közéleti szerepet vállalt. Kezdeményezésére jött létre a Biatorbágy a vállalkozókért, a vállalkozók Biatorbágyért program, valamint helyi és térségi kutatási eredményeivel járult hozzá Biatorbágy Város Településfejlesztési Koncepciójának a 2014 – 2030 évekre vonatkozó kialakításához. Kitüntetéséhez gratulálunk!

Forrás: Otthonunk Biatorbágy Facebook, Kép forrása: MTI/Illyés Tibor


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture