','

' ); } ?>

Hétfőnként jelentkező sorozatunkban a Völgyhíd TV e heti forgatásaiból ajánlunk.

Szombaton városi gyereknap! Hétvégén a legkisebbek által várva-várt eseményt kapja lencsevégre a Völgyhíd TV stábja, ezen a napon kerül sor a legfrissebb és egyben legapróbb biatorbágyi lakosok köszöntésére is az Örülünk, hogy megszülettél elnevezésű rendezvény keretein belül.

Ez alkalomból a város köszönti a babákat az Életfa alatt, amire idén is felkerülnek a legifjabb városlakók névvel ellátott levelecskéi.

Az egész napos rendezvényre a kamerák lencséjén keresztül is bekukkanthatunk; megleshetjük a kitelepült Kipikopik Játszóházát, bepillanthatunk az ugrálóvárakba, megcsodálhatjuk az arcfestés folyamatát, valamint a közelben parkoló tűzoltóautókat is.

Bepillanthatunk a Palánta Társulat műsorába és kalandozhatunk majd a Picuri Murival is.

A gyermeknapról készített összeállítás, a koncert-, valamint műsorrészletek és az Örülünk, hogy megszülettél alkalmából készített riport is megtekinthető lesz weboldalunkonFacebook-oldalunkon és a TV Youtube-csatornáján is.

 

Összeállította: BNS

Kép forrása: Pixabay


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture