','

' ); } ?>

Ha már részese a csemete a biatorbágyi atlétaéletnek, azért, ha még nem, akkor pedig azért érdemes beíratni a Fürge Ürgék nyári táborába.

Idén is meghirdeti táborát a Viadukt SE atlétika szakosztálya. A kiváló versenyeredményeiről és jó hangulatú edzéseiről híres szakosztály minden évben várja az új atlétapalántákat, illetve igazolt sportolóit a nyári szünetben szervezett táboraiba.

Idén két turnus indul a bejárós táborban a 7-14 éves korosztály számára a Kolozsvári utcai atlétikapályán. A táborban a gyerekek megismerkedhetnek a sportág versenyszámaival, játékos feladatok segítségével fejlődhetnek a fizikai és szellemi képességeik, versenyekben mérhetik össze erejüket és tudásukat. Ezen kívül lehetőség lesz kerékpározásra is, az egyik nap pedig strandolásra a tatabányai Gyémánt Fürdőben.

Turnusok:

  • július 3-7., 08:00-tól 16:30-ig,
  • augusztus 27-szeptember 1., 08:00-tól 16:30-ig.

Jelentkezni a júliusi turnusra június 18-ig, míg az nyárzáró táborra augusztus 12-ig lehetséges. A táboron való részvétel igényét a jelentkezési lap kitöltésével lehet jelezni a szervezőknek. A jelentkezési lap IDE kattintva elérhető.

Árak és további részletek ITT, érdeklődni a tábor szervezőjénél, Móri-Donáth Katalinnál lehet telefonon a +36 30 516 5718-as számon, e-mailben pedig a viaduktatletika@gmail.com e-mail címen.

Összeállította: BNS

Kép forrása: Viadukt SE Facebook


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture