','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

Hétfőnként jelentkező sorozatunkban a Völgyhíd TV e heti forgatásaiból ajánlunk.

Ezen a héten szombaton a Völgyhíd TV stábja egy nagyon fontos ügyben ragad kamerát: a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom flashmobját fogja megörökíteni.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az immár hatodik alkalommal, de ezúttal rendhagyó módon szervezi meg Gyereket a magasba! rendezvényét. Idén ugyanis flashmob formájában lehet csatlakozni hozzájuk, ezzel is kiállva amellett, hogy a gyerek örök érték, és a jövőt jelenti.

A mozgalom célja, hogy a tervezett, vágyott gyermekek megszülethessenek Magyarországon. A rendkívül széles tevékenységi palettájuk részét képezi a párkeresés segítése, baba-mama klubok szervezése, családbarát egyetemek, kórházak és vállalatok rendszeralakításában történő részvétel, ismeretterjesztő előadások szervezése és a gyermekközpontú értékrend közvetítése a médiában is.

A flashmob mottója: Körülöttünk forog a világ! Utalnak ezzel arra is, hogy szülőként a gyermek, a gyermeknek pedig a szülő jelenti az egész világot. A flashmob alapjának számító körtánc is ezt hivatott kifejezni, melyet a mozgalom Youtube-csatornáján lehet megtalálni, és az érdeklődők onnan tudják ellesni a mozdulatokat.

Az országos eseményhez Biatorbágy is csatlakozott,  a helyi flashmobról bővebben ITT tájékozódhat.

A megmozdulásról készült összeállítás megtekinthető lesz weboldalunkonFacebook-oldalunkon és a TV Youtube-csatornáján is.

Összeállította: BNS

Kép forrása: JFMK


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //