','

' ); } ?>

November 15-én a BiaSuliban piramist építettek notebookokból. Mielőtt bárki bármilyen kreatív építészeti projektre gondolna, máris tisztázzuk: a Klebelsberg Központ nagyszabású, a Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és pedagógusok számára elnevezésű országos programjának biatorbágyi átadó-eseményéről, állomásáról van szó.

A program keretében országosan összesen mintegy 36 milliárd forint értékben 140 ezer notebook iskoláknak történő átadására kerül sor, amelynek a keretében a biatorbágyi köznevelési intézmények 7-10. évfolyamon tanuló diákjai 163, ezen belül a biasulisok 73 darab korszerű, a digitális oktatás szolgálatában álló eszközt kapnak személyes használatra. A BiaSuli diákjait „illető” notebookokat Péterffy Balázs, a Klebelsberg Központ szakmai elnökhelyettese adta át az eseményen megjelent szülőknek, akik gyermekeiket képviselték ezen a délutánon.
Az átadóünnepségen jelen volt Rigó Katalin, az Érdi Tankerületi Központ igazgatója, Cziffra Zsuzsanna, a Biatorbágyi Általános Iskola és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola igazgatója és Mohácsy István önkormányzati képviselő, ifjúsági tanácsnok.

A notebook-átadásról a Biatorbágyi Körkép következő, december-januári összevont számában is beszámolunk.

Szöveg és kép: Király Ferenc


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture