','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

Vincze Gábor személyét először a Ferencváros saját nevelésű, tehetséges hátvédjeként ismerhette meg a magyar futballközeg. Legszebb éveit Sopronban és Debrecenben töltötte, légiósként kipróbálta magát Skóciában, 2005-ben pedig Franciaország ellen pályára lépett a magyar labdarúgó-válogatottban.

Vecsésen egy nagyon erős, bajnokaspiráns gárdát irányított. Nehéz döntés volt, amikor labdarúgócsapatunk vezetősége azzal a céllal kereste, hogy vállalja el újfent a vezetőedzői munkát?
– Nem volt nehéz a döntés, annak ellenére, hogy úgy gondoltam, ebben az osztályban a Vecsést már nem fogom elhagyni soha. Többször is próbált dr. Cserniczky Tamás elnök úr visszahozni Biatorbágyra, miként Tajti József már nyáron is mondta, hogy jöjjek, de akkor ez még nem volt aktuális. Most viszont találtunk egy olyan megoldást, ahol két csapatot is tudok irányítani: a felnőttek mellett az U12-es fiatalembereket is edzem. Fontos szempont volt természetesen az is, hogy itthon vagyok, hiszen nagyon szeretem Biatorbágyot.

– Mik az első benyomásai a labdarúgó szakosztályról?
– Nagyon örülök a fejlődésnek, ez nyilvánvalóan szükségszerű volt. Először is a Kolozsvári utcai pályát építették át, igaz itt gondok adódtak a kihasználtságának időbeli korlátait tekintve. A Forrás utcai létesítmény – az Iharos mellett – szintúgy egy csodálatos környezetet teremt. Az utánpótlásnak erre szüksége volt, mivel rengeteg fiatal focizik itt. Nagyon örülök, hogy a Viadukt SE már az utánpótlásnevelésben is szintről szintre lép. Mikor mi abbahagytuk itt a futballt, akkor ez még nem volt ennyire dinamikus.

– Mit gondol a srácokról, fiataljainknak lehetőséget adva, becsülettel végezve a közös munkát okkal reménykedhetünk majd egy jobb tavaszi szereplésben?
– Nagyon bízom benne, hogy el tudjuk majd mozdítani a csapatot ebből a negatív szériából. A tabellán jelenleg elfoglalt 11. hely, úgy gondolom méltatlan a klubhoz, A keretről az első másfél hét után az a benyomásom, hogy egy nagyon becsületes társaság, tele van fiatalokkal és természetesen vannak idősebb játékosok. Ha egészséges lesz mindenki, akkor egy ütőképes, szép támadófocit fogunk tudni játszani, ami reményeim szerint eredményekben is megnyilvánul. Először is a hitet kell visszaadni a csapatnak, majd az utunkat közösen kitaposva, azon végig menve rendben lesz a tavaszi szezon.

– A csapat idei első edzőmeccsére január 21-én került sor, ekkor tért vissza hivatalosan a hazai kispadra. Hogyan értékeli az Alsónémedi elleni találkozót?
– Az edzőmérkőzésekkel nem nagyon szoktam foglalkozni, főleg az eredményt tekintve; 2:1- re nyertünk, és jól dolgoztak a fiúk. Látszik, hogy még melóznunk kell, nagyon az elején vagyunk a munkának. Voltak periódusok, amik nagyon tetszettek, azok leszünk mi, és olyan butaságok is, amiket ki kell még javítani. Új edző, új társaság, ezt a játékosoknak is meg kell szokniuk, össze kell hangolódnunk.

Szerző: Sisa Márk

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //