','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

Az elmúlt év vége elismerést hozott három Biatorbágyon élő és dolgozó ember számára, akiknek a kitüntetése révén a város megbecsülése is erősödött.

A Pest Megyei Közgyűlés és a Pest Megyei Önkormányzat a 2022. december 9-én megtartott ünnepségen, a megyenapon összesen tizennyolc díjat adott át az arra érdemeseknek, akik közül hárman biatorbágyiak. Szabó István, Pest megy közgyűlésnek elnöke arról beszélt, hogy egy megye sikere, csakúgy, mint az országé is, a szakmájukban elhivatott, a közösségért tenni akaró emberek munkáján múlik. A díjak ezt a munkát ismerik el.

Személyes példamutatásáért, a város közbiztonságáért és az ifjúságért végzett közösségi munkájáért az Év Polgárőre díjat kapta Pénzes Ferenc, a Biatorbágyi Polgárőrség és Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnökhelyettese.

Pest Megye Népművészetéért díjat vehetett át a Barackvirág gyermeknéptánc-együttes, amelyet Strack Orsolya, az együttes vezetője, a Biatorbágyi Pászti Miklós Alapfokú Művészeti Iskola néptánc tanszakának vezetője vett át.

Nemzetiségekért díjat kapott Rack Ferencné, a Ritsmann Pál Német Nemzetiségi Általános Iskola igazgatója, aki munkájával hozzájárul a magyarországi és biatorbágyi német nemzetiségi kultúra fenntartásához és fejlődéséhez.

Az ünnepségen részt vett Tarjáni István polgármester is, aki így fogalmazott: „Nem először, és remélem, nem utoljára ismét jó volt biatorbágyinak lenni itt, a megyeházán. Ez mutatja azt az elismerést, amellyel díjazták a közösségeket.”

Szerző: K. F.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //