','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

Két év pandémia okozta kihagyás után tavaly december 6-án ismét megrendezhettük Biatorbágyion a Továbbtanulási expót.

A felhívásunkra hét középiskola jelezte részvételi szándékát, és további két iskola bár nem tudott személyesen megjeleni, de szórólapokat, ismertetőket küldtek, így ezekről az intézményekről is tudtak információt szerezni a továbbtanulás előtt álló diákjaink és szüleik.

Nagy örömünkre szolgált, hogy három új intézményt is vendégül láthattunk a rendezvényen, amelyek a korábbi években nem voltak jelen. Közöttük két iskola biatorbágyi volt, hiszen bemutatkozott a Czuczor Gergely Általános Iskola és Gimnázium, illetve a Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnázium is – örömteli változás! Jelen volt még a bicskei Vajda János Technikum, a budapesti Mechatronika, a budaörsi Szent Benedek Gimnázium és Technikum, a XXII. kerületi Budai Nagy Antal Gimnázium és az Újbudai Széchenyi István Gimnázium.

A rendezvény nagyon sikeres volt, számos szülő és diák kereste fel a standokat, és hallgatta végig az iskolák tízperces bemutatkozását.

Szerző: Tóth Tamás


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //