','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

A legifjabb, U7-es labdarúgó palánták az ARËNA Törökbálint vasárnapi tornáján kezdték az évet, a gyerekek szenzációs teljesítménnyel rukkoltak elő és a döntőben egy végletekig kiélezett mérkőzésen győzedelmeskedtek.

Csoportmeccsek

Főnix-Gold FC – Viadukt SE 3:7
Mészöly Focisuli – Viadukt SE 7:4
Carvalho BLAUSE – Viadukt SE 2:4
Halásztelki FC – Viadukt SE 3:6

Elődöntő

Viadukt SE – Gödi SE 5:4

Döntő

Viadukt SE – Mészöly Focisuli 4:3 (büntetők után)

„Egy nagyon színvonalas 10 csapatos teremtornán vettünk részt U7-es legénységünkkel. Két csoport lett kialakítva. Négy csoportmeccsünkből hármat megnyertünk, egyet elvesztettünk, így csoportmásodikként kerültünk a legjobb négy közé. Itt a másik csoport első helyezett csapata, az előző két ilyen tornát megnyerő Göd együttese várt ránk. Nagyon harcos és bátor játékkal sikerült legyőznünk őket, így a döntőben az a Mészöly Focisuli következett, akiktől a csoportmeccs során vereséget szenvedtünk. Igazán parázs meccset játszott a két csapat egymással, melyen a rendes játékidő végén döntetlen volt az eredmény. Következtek a büntetőrúgások, ahol mi nem hibáztunk, ellenfelünk viszont igen. Az egész tornán mind a hat mérkőzésünkön nagyon motiváltak voltak a gyerekek. Végig bátran, győzelemre törően játszottak és teljesen megérdemelten nyerték meg ezt a kiváló csapatokat felvonultató tornát. Igazán büszkék vagyunk rájuk!” – foglalta össze a napot Abroncsos Gábor – Marozs László edzőpáros.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //