','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

A Budakeszi járás Egészségfejlesztési Iroda több mint négy éve áll a biatorbágyiak szolgálatában.

Az iroda szervezésében 2022-ben számos sikeres egészségnap zajlott mind a városban, mind pedig más településeken. Emellett az egyéni egészségfejlesztések is nagy teret kaptak, továbbá a szűrővizsgálatok megszervezésében és a gyerekprogramok lebonyolításában is aktív részünk volt.

Munkánk során mindenki számára hozzáférhető, standard minőségű népegészségügyi szolgáltatásokat nyújtunk. Megismertetjük az egészséges testi és lelki életmód és az egészségtudatos magatartás elemeit a jobb életminőség eléréséért és a betegségek megelőzése érdekében. Szoros együttműködésben dolgozunk a járás egészségügyi ellátórendszerével (alap- és szakellátás), az önkormányzatokkal, oktatási intézményekkel, civil szervezetekkel, önkétes segítőkkel. A programok kínálatát az országos népegészségügyi célkitűzések mentén és a helyi igényeknek megfelelően alakítottuk ki a járás sajátosságait figyelembe véve.

2023-ban kiemelt figyelmet fordítunk a junior és a szenior korosztályra, továbbra is fókuszban tartva a 35-55 évesek testi-lelki egészségét.

 

Programjaink a tudatos jelenlétről, az egészségünk megőrzéséről, az egészségtudatos életmódról, a szűrővizsgálatokról szólnak, ahogy eddig is. Év elején egészséget támogató kihívásokkal, elérhető segédanyagokkal készülünk, amelyek támogatják az életmódváltoztatást, ezzel kapcsolatos szokások kialakítást. Az év második felében az eddig jól ismert egészségnapokra, ingyenes szűrővizsgálatokra is lehet számítani.

Egyéni és csoportos lehetőséget biztosítunk a részvételre, ajtónk mindig nyitva áll. Javasoljuk, hogy kövessék az EFI és az Egészségház internetes oldalait is a friss információkért.

Szerző: EFI

(Megjelent a Biatorbágyi Körkép 2022. évi 10. számában.)


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //