','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

A polgármesteri hivatalban kaphatnak segítséget a barnakőszén-rendeléshez azok a biatorbágyiak, akik nem rendelkeznek internetkapcsolattal és rokon, barát segítségét sem tudják igénybe venni. Biatorbágy csatlakozott a kormány barnakőszén programjához.

Webáruházat hozott létre a könnyebb lakossági barnakőszén-hozzáférés érdekében az Ormosszén Zrt. A megrendelést a regisztráció után a hazaiszen.hu weboldalon keresztül adhatják le az igénylők.

Azok a biatorbágyi lakosok, akik nem rendelkeznek interneteléréssel, segítséget kérhetnek az önkormányzattól a megrendelés leadásában. Az igazgatási osztály munkatársai, Pomaházi Krisztina igazgatási osztályvezető vagy Takács Marietta ügyintéző közreműködésével tudnak megrendelést leadni személyesen, hivatali ügyfélfogadási időben.

A Biatorbágy honlapján megjelent tájékoztatóban hangsúlyozzák, hogy az önkormányzat csak közvetítői feladatokat lát el a megrendelés továbbításában, a megrendelt szén kiszállításában és az áru ellenértékének kifizetésében nincs szerepe.

A Polgármesteri Hivatal Igazgatási Osztályának ügyfélfogadási ideje:

  • Hétfő: 13:00-18:00,
  • Szerda: 8:00-12:00 és 13:00-16:00,
  • Péntek: 8:00-12:00.

További információ és a kitöltési útmutató IDE kattintva érhető el.

Kép forrása: Pixabay


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //