Hétfőnként jelentkező sorozatunkban a Völgyhíd TV e heti forgatásaiból ajánlunk.

Március harmadik hetében a televízió többek között Szabó-Lipka Tímeát, a Bia-Veritas Biatorbágyi Borkultúra és Tájvédő Egyesület elnökét faggatja majd a biai borászat jelenéről és jövőjéről.

“Egyesületünk 2005. évi alapításával célul tűzte ki a helyi többgenerációs családi pincészetek összefogását, a kézműves bortermelés és szőlőtermesztés fejlesztését valamint az ehhez kapcsolódó borturizmus és falusi vendéglátás kialakítását, népszerűsítését (…) Kezdeményezéseink folytatásaként az elhanyagolt, parlagon maradt területek kezelése, ápolása, valamint a történelmi 1800-as évek pinceépületeinek állagmegóvása, felújítása is feladataink, céljaink között szerepel” – olvasható az egyesület honlapján.

Új év, új bor? Idén mi várható? A 2022-es év összegzése mellett az interjúban szó esik majd az egyesület 2023-as terveiről: fejlődő pincékről, borokról, rendezvényekről…

A Völgyhíd TV interjúja elérhető lesz weboldalunkonFacebook- és Instagram- oldalunkonTikTok-on és a TV Youtube-csatornáján is.

Összeállította: BNS

Kép forrása: bia-veritas.hu


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture