','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

Hétfőnként jelentkező sorozatunkban a Völgyhíd TV e heti forgatásaiból ajánlunk.

Ezen a héten a forgatási témák közül a bölcsődék napja alkalmából készülő műsort szeretnénk olvasóink és nézőink figyelmébe ajánlani.

“A bölcsődék napja valójában azokról szól, akik az intézmények falain belül fáradhatatlanul dolgoznak: kisgyermeknevelők, szaktanácsadók, intézményvezetők, bölcsődei dajkák és a bölcsődei munka során nélkülözhetetlen élelmezési- és adminisztratív területen dolgozók, akik becsülik, tisztelik és szeretik szakmájukat és hivatásukat” – olvashatjuk a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének honlapján.

Április 21-én, a bölcsődék napján a Völgyhíd TV kamerája a helyi kisgyermeknevelésre közelít: a jeles nap alkalmából a Biatorbágyi Gólyafészek Bölcsőde nevelői és dolgozói továbbképzésen vesznek részt, valamint számos díj is gazdára talál a bölcsőde munkatársai körében.

A szakmai napról és a kiosztani kívánt jutalmakról a Völgyhíd TV kamerájának Regős Zoltánné Erzsike, a bölcsőde vezetője számol be. A televízió az ünnep alkalmából Vokony Éva bölcsődei szakembert is felkeresi, aki életéről és munkásságáról mesél majd a nézőknek.

Biatorbágy szülötte, Vokony Éva nyugdíjasként ugyan, de vigyázó szemét még ma is a bölcsődéken tartja. Személye meghatározó a magyar bölcsődei ellátás mai formájának megalapozásában és megszilárdításában. A magazinban szakértői tevékenységéről, az általa szervezett továbbképzésekről, hitvallásáról és a Bölcsődei Múzeum megalapításáról is beszél majd.

Völgyhíd TV interjúja elérhető lesz weboldalunkonFacebook-oldalunkon és a TV Youtube-csatornáján is.

Összeállította: BNS

Forrás: bddsz.hu


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //