','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

Táncbemutatókkal, körhintával és ugrálóvárral, széles étel- és italkínálattal, koncertekkel várja hétfőn a kikapcsolódni vágyókat a patakparti majális.

Reményeink szerint idén is elfújja az utolsó szürke felhőt is a tavaszi szél, helyet adva a meleg, már-már koranyári napsütésnek május 1-jén.

A színpadon 11 órakor kezdi húzni a talpalávalót a SpeckBaum, a Turwaller Musikfreunde Egyesület 2021-ben alakult zenekara. Repertoárjukban főként német és cseh területről származó polkák és keringők találhatók, éppen ezért büszkék rá, hogy soraikban a jellegzetes fúvós hangszereken kívül a német nemzetiségi muzsika elengedhetetlen hangszere, a harmonika is felcsendül.

Déltől négyig a táncé lesz a főszerep. Fellép a Füzes Néptáncegyüttes gyerekcsoportja, a Panic Crew Tánc- és Sportegyesület gyermek és junior táncosai: a Super Girls és a Savage Crew, valamint az ArtsMűhely Tánciskola tánccsoportjai is színpadra lépnek.

Ezután, 16 órától önvédelmi sportbemutatót tart a A Magyar Fatshani Wingchun Harcművészi Egyesület, 17 órakor pedig elkezdődik Simon Templar zenekar koncertje.

Az Istenes Attila dalszerző–gitáros által vezetett budapesti Simon Templar zenekar 2014 végén alakult, melyet már akkor is a lendületes, alternatív pop, gondolatébresztő szövegcentrikus dalok jellemeztek. Ja, és a név! Ki ne ismerné Roger Moore-t? Ő alakította a 60-as években a The Saint (Az angyal) c. brit televíziós sorozatban a feledhetetlen Simon Templar nevű magándetektívet – olvashatjuk róluk a JFMK honlapján.

Egész napos programok:

  • A Biatorbágyi Családsegítő Szolgálat Kipikopik játszóháza várja a legkisebbeket;
  • Pöttyös Pajti arcfestéssel és lufihajtogatással várja a kicsit nagyobbakat;
  • Ugrálóvárakban tehetik próbára ügyességüket, körhintákban pedig a bátorságukat a vállalkozó kedvű kicsik és nagyok;
  • A Viadukt SE több szakosztálya várja a sportolni vágyókat;
  • A Magyar Fatshani Wingchun Harcművészi Egyesületnél önvédelmi trükkökkel ismerkedhetünk.
  • Aki inkább matatni szeretne, azt várja a Legó-játszóház, a pátyi Waldorf iskola kirakodóvására, valamint a Tópark iskola kirakodóvására és kézműves foglalkozásai (karkötő pólófonalból, fürdőbomba és ásványékszerek).
  • A Biatorbágy és Környéke Mozgáskorlátozottak Egyesülete, valamint a FÉSZEK termékeinek vására.
  • Bemutatkoznak a NIO elektromos autók;
  • Valamint kint lesz a Biatorbágyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület is járműveivel.

További részletek a tavaszünneppel kapcsolatban a Faluház weboldalán, ITT elérhetők.

A Völgyhíd TV riportere a majális részletes programjával, étel- és italkínálatával kapcsolatban Fülöp Melindát kérdezte, a beharangozó IDE kattintva megtekinthető.

Szerző: BNS

Kép forrása: JFMK


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //