','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

Péntekenként jelentkező sorozatunkban a Völgyhíd Televízió aktuális heti legnézettebb felvételeit, műsorait mutatjuk be.

Az elmúlt napokban a Völgyhíd TV nézőinek körében a zenéé, különösen az énekhangé volt a főszerep. A tavasz – úgy látszik – nemcsak a virágokat, friss hajtásokat, de a kórusokat is előcsalogatja.

Április 22-én, szombaton a Szkólák találkozója elnevezésű rendezvényen csendültek fel tiszta gyermekhangok a Torbágyi Szűz Mária Szent neve templomban. A Czuczor Gerely Katolikus Általános Iskola minden évben megrendezi ezt az eseményt, ahol a gyönyörű előadások meghallgatásán kívül alkalom nyílik arra, hogy a környékbeli katolikus iskolák és iskolások szorosabbra fűzzék egymással a kapcsolatot.

A Völgyhíd TV kamerája a templomban lezajlott előadásokat rögzíttette. A Zsámbéki Keresztelő Szent János Iskola tanulóinak, a Máriabesnyői Szent Ferenc Szkóla tagjainak, a Budapesti Énekes Iskola Albertfalvi Tagozatának tanulóinak, a Szűz Mária Szent neve Szkóla tagjainak, valamint a Czuczor Gergely Katolikus Általános iskola tanulóinak előadását is megtekintheti, aki megnézi a műsort, amiből még az is kiderül, mi fán terem maga a “szkóla”.

23-án, vasárnap kórusok zengő hangja járta be a Juhász Ferenc Művelődési Központ minden zegét-zugát. A biatorbágyi Pászti Miklós Vegyes Kórus idei Pászti-napi vendége a Prelude Vegyes Kar volt. Az eseményen Pászti Nórát, a neves karnagy lányát a biatorbágyi kórus tiszteletbeli, örökös tagjának fogadta. A teljes előadás megtekinthető:

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //