','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

Büszkék vagyunk arra, hogy ehhez a közösséghez tartozhatunk – köszönetképpen ezzel a mondattal vettem át Komlón a Humanitárius település elismerést, amit a Magyar Vöröskereszt országos vezetősége ítélt oda városunk számára 2023-ban is.

A közösség, amit említettem, jelenleg közel hatvan településből áll. Róluk állapította meg – beadott pályázatuk és tevékenységük alapján – a patinás történelmi múlttal rendelkező karitatív szervezet azt, hogy értékes és elismerendő segítséget nyújtanak – a Vöröskereszt helyi szervezetén keresztül is – a bajbajutottaknak és a rászorulóknak. A Biatorbágynak a 2018 óta folyamatosan odaítélt díj mögött elsősorban Szanyi József, a helyi Vöröskeresztet 15 éve vezető – a szervezetben jelenleg megyei alelnöki szerepet is betöltő – önkormányzati képviselőnk hatalmas munkája áll.

De a humanitárius település elismerés ugyanúgy jár a folyamatosan bővülő Egészségházunkért, a családsegítő és gyermekjóléti szolgálatunkért, az Egészséges Biatorbágyért Programért, vagy éppen azért az integrált hintáért, amit nemrégiben avattunk a Fő téri játszótéren a Biatorbágy és Környéke Mozgáskorlátozottak Egyesületével közösen.

S ez csak néhány példa abból, amit ez a város az egészségügyi és szociális támogatások terén országos átlag felett nyújt polgárai számára. Vendégeink emellett rendre azt állapítják meg, hogy kedvesek és jószívűek vagyunk. Ebben sem szabad változnunk, hogy egymás számára is humanitárius település maradjunk.

Szerző és kép: Nánási-Kézdy Tamás képviselő


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //