','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

Városunk önkormányzata közvélemény-kutatást végez az idősek körében, hogy felmérje az itt élő szépkorúak és hozzátartozóik élethelyzetét, igényeit és problémáit.

Az Idősügyi Tanács megbízásából a polgármesteri hivatal júniusban és júliusban végzi a felmérést a 65 év feletti lakosok körében. A kutatás során az egészségi állapotra, a jövedelmi- és életkörülményekre, a szabadidős- és sporttevékenységekre, illetve a helyi idősügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos elégedettségre kíváncsiak. Ezek közé tartoznak a közösségi foglalkozások és az önkéntesség is.

Fontos, hogy a reprezentatív felmérés név nélkül zajlik. A célcsoportnak a meglévő címlista alapján küldik ki a hivatali bélyegzővel ellátott igényfelmérő kérdőíveket. A kitöltött nyomtatványokat a polgármesteri hivatali ügyfélszolgálatán és a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatnál, illetve a Juhász Ferenc Művelődési Központban lehet leadni.

A felmérés egy újabb lépés afelé, hogy a jövőben a város vezetése egy minden biatorbágyi idős számára megfelelő idősügyi koncepciót és intézkedési tervet dolgozhasson ki.

Forrás: biatorbagy.hu, Kép forrása: Pixabay


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //