','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

Tervezzük együtt városunk központját, településünknek a viaduktól a postáig tartó (Viadukt utca – Baross Gábor utca – Ybl Miklós sétány) közé eső részét.

A képviselő-testület településtervezőkkel és egy társadalmi civil csoporttal közös gondolkodásra hívja, kéri a város lakóit a városközpont közösségi tervezése végett.

Biatorbágy belvárosa otthont ad kulturális programoknak, családi élményeknek, sportolási lehetőségeknek és a polgármesteri hivatalban az ügyintézésnek. Ezt a településrészt – amely az Ybl Miklós sétány, a Baross Gábor utca és a Viadukt utca közé eső terület – vajon minden városlakó egységesen azonosítja városközpontként?

A cél továbbra is az, hogy egy mindenki által szerethető és még élhetőbb városban éljünk, amelynek egy jól meghatározható központi része alkalmas lehet minden korosztálynak kikapcsolódásra, élményszerzésre. Ezért az önkormányzat településtervezőkkel és egy civil csoporttal közös gondolkodásra hívja a város lakóit, hogy a folyamat részesei lehessenek. Most mindenki várostervezővé válhat!

A Biatorbágy városközpont közösségi tervezéséről részletes információ az alábbi oldalon található. Ötleteket, véleményeket a biatorbagy.varoskozpont@gmail.com e-mail címre lehet küldeni.

Ezeken túl egy kérdőív kitöltésével bárki segítheti a munkát, amely itt is kitölthető vagy megtalálható a június-júliusi Biatorbágyi Körképben. A kitöltött kérdőíveket várják a kihelyezett gyűjtődobozokban (Biatorbágy Város Polgármesteri Hivatal, Juhász Ferenc Művelődési Központ, Posta épülete) 2023. július 3. (hétfő) 18 óráig.

Szerző: BiKö

Kép forrása: Biatorbágy Városközpont Közösségi Tervezése Facebook


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //