','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

Hétfőnként jelentkező sorozatunkban a Völgyhíd TV e heti forgatásaiból ajánlunk.

Július első hetének második felében sem sokat pihen majd a kamera, az Erkel Ferenc Kamarazenekar fesztiválja ugyanis péntektől vasárnapig egy tucat programmal várja a nagyérdeműt több mint öt biatorbágyi helyszínen. A Völgyhíd TV stábja mindenhova árnyékként követi majd városunk kiváló zenészeit és meghívott vendégeiket.

Biatorbágy művészeti fesztiválját idén másodszor élheti át a műkedvelő lakosság az Erkel Ferenc Kamarazenekar jóvoltából: hangversenyek, kiállítás, koncertek, irodalmi est és sütimustra is megjelenik a programrepertoárban. Valódi összművészeti kalandozás ez a hétvége.

A programok sorát két kiállítás megnyitója kezdi; Mata Attila szobrászművész alkotásai és Bolyki Marci vizuális alkotó képei is láthatóak lesznek a fesztivál ideje alatt a JFMK fogadó-, valamint kiállítóterében.

A zenei palettán megtalálható a barokk zenei koncerttől a jazzen, könnyűzenén, utánpótláskoncerten át a zenés áhítatig minden fület és lelket kényeztető finomság, de a test sem marad parlagon: a sütimustra idei sztárja, az EFKZ gömb szeretettel várja elkészítőit és kóstolóit egyaránt.

Bár kamera által csak homályosan lát az ember, már ami a színeket, benyomásokat, érzéseket illeti, a televízió munkatársai ezúttal is azon lesznek, mint mindig: nemcsak a képet és a hangot, a hangulatot is megörökítik városunk és az utókor számára.

A július 7-től 9-ig tartó fesztivál részletes programját IDE kattintva érheti el.

Összeállította: BNS

Kép forrása: EFKZ Facebook


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //