','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

Magyarország volt a július 12-én nyílt Selyemút hete elnevezésű kiállítás díszvendége Kína negyedik legnagyobb városában, Hangzhouban.

A Kínai Állami Selyemmúzeumban megrendezett kiállításon az Iparművészeti Múzeum luxus selyem és bársony szövetei, valamint a fraknói Esterházy család reprezentatív gyűjteményének különleges darabjait tekintetheti meg a közönség. A kulturális relikviák a 16-17. századi történelmet, kultúrát, művészetet és az akkori magyar arisztokrácia életmódját mutatják be.
A jeles esemény alkalmából megrendezésre kerül a Magyarország tájait, természeti értékeit és turisztikai látványosságait bemutató fotókiállítás is. A Capital Bridge Kft. kínai cégvezetője Wu Wanliang úr rendkívül sokat tett az esemény sikeres megszervezéséért. Balogh Attilával, a Sanghajban élő magyar fotóművésszel együtt dolgozott a fotókiállítás feltételeinek megteremtésén, képanyagának összeállításán, válogatásán és minőségi nyomtatásán. A szervezők köszönetet mondanak a kiállított képek szerzőinek: Balogh Attilának és a Biatorbágyi Fotóklub Egyesület alkotóinak. A fotóklub, mely 2010-ben alakult, mára Magyarország egyik legaktívabb, hazai és nemzetközi szinten is legtöbb elismeréssel bíró fotós egyesületévé vált.
Idén tíz éves az Övezet-Út kezdeményezés, melynek eredményeképpen egyre több, jelentős projekt valósul meg a magyar-kínai kulturális és gazdasági együttműködés területén. A magyarok meghívásában kezdeményezőként és közvetítőként eljáró Capital Bridge és vezetői arra számítanak, hogy a két ország között létrejövő egyre erősebb gazdasági együttműködés a kulturális kapcsolatok bővülését is magával hozza. Mindez a következő években újabb nagyszabású eseményeket eredményezhet.
Az írás a Capital Bridge hozzájárulásával jelenik meg.
A kép címe: Fishermans Bastion

Ritter Antal, Biatorbágyi Fotóklub Egyesület

Kiemel kép: Zelkó Csilla


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //