','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

Néhány héttel ezelőtt megtisztelő meghívás érkezett ciprusi testvértelepülésünkből: 2024. február 23-án ünnepelte Michalisz Nikolaou (1989-től 2006-ig Kiti polgármestere) századik születésnapját.

A helyi önkormányzat méltó módon, egy nagyszabású rendezvényen köszöntötte korábbi vezetőjét. A meghívásban kiemelték, hogy nagy megtiszteltetés lenne az ünnepelt számára, ha a testvértelepülési szerződést 2004-ben Biatorbágy részéről aláíró és a jelenleg hivatalban lévő polgármestere is részt venne a köszöntésén.

Nagy örömmel tettünk eleget a meghívásnak dr. Palovics Lajossal, hiszen a személyes ismeretségen túl, mindketten tiszteljük a településéért, kapcsolatunk létrehozásában és annak erősítésében végzett munkáját Kiti egykori polgármesterének. A meghívás viszonzásaként invitáltuk idei Városünnepünkre az ünnepeltet, melyen huszadik évfordulóját ünnepeljük a Kitivel kötött testvértelepülési szerződésünknek.
Isten éltesse Michalisz Nikolaou polgármester urat egészségben, szeretetben még sokáig!

Tarjáni István


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //