','

' ); } ?> '; echo '.category-1perces { background-image: url(' . esc_url($featured_image_url) . '); }'; echo ''; } ?>

Idén is keressük Biatorbágy legszebb konyhakertjeit! Az év témája: A növényi sokféleség éve – Legyen a kertben minél többfajta és többféle zöldség, gyümölcs, fűszer- és gyógynövény!

A Magyar Örökség díjas országos programhoz csatlakozva immár tizenkettedik éve meghirdetjük a Sári Kovács Szilvia programigazgató, Karcag város alpolgármestere által létrehozott, A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű versenyt Biatorbágyon. Várjuk minden olyan kertművelő jelentkezését, aki ötletesen és szépen kialakított, sokféle egészséges zöldséget és gyümölcsöt termő, rendezett környezetben álló kertet gondoz, lehetőleg biomódszerek alkalmazásával.
Nevezési kategóriák
• balkon: erkélyen kialakított;
• mini: 50 m2 alatti;
• normál: 50 m2 feletti;
• zártkert 1.: zöldséges;
• zártkert 2.: gyümölcsös;
• zártkert 3.: vegyes (zöldség és gyümölcs);
• közösségi: csoportok, óvodák, iskolák, szervezetek által megművelt kertek.
Jelentkezési határidő: május 15. Jelentkezési lap és a részletes feltételeket tartalmazó hirdetmény letölthető a Juhász Ferenc Művelődési Központ honlapjáról (Juhaszferencmk.hu), vagy az információs pultnál kérhető. A kitöltött jelentkezési lapokat ugyanitt kérjük leadni.
Az értékelés fotók, illetve zsűri általi megtekintés alapján történik. A díjátadó augusztus 29-én lesz a Faluházban, ahol a legjobb pályázók jutalmat kapnak, a kategóriagyőztesek elindulhatnak az országos megmérettetésen.
Információ: Szolnoki Brigitta koordinátor, 30/337-4765.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture //